Zoover Facebook Vind ons leuk op Facebook!

6 persoons mobilhome TAOS met 2 badkamers

Terug naar overzicht

6 persoons mobilhome TAOS met 2 badkamers

Mobilhome Taos F6 met ruim terras:

Dit uiterst luxe model is het ideale verhuurobject voor grotere gezinnen en beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers. De woonkamer is ruim en open, wat prettig is met meerdere personen. Het ruime houten terras is voorzien van een luxe tafel met stoelen, een parasol en 2 ligbedden. 


Woonkamer:

is functioneel ingedeeld met een verstelbare, uitschuifbare tafel, 4 stoelen en 2 klapstoelen voor binnen en een hoekzitbank met los zitelement, dubbele gordijnen, een salontafel, een TV meubel en CV.


Keuken:

In de volledig ingerichte keuken zit een afzuigkap met verlichting, een gasfornuis, een afwasmachine, een grote koelkast/vriezer, een magnetron en een senseo koffiezetapparaat.


Slaapkamers:

De Taos F6 heeft 3 slaapkamers met radiator, bed ouderslaapkamer 200cm x 160cm met direct geïntegreerde badkamer,  2e kamer met 2 losse bedden 190cm x 80cm en 3e slaapkamer een stapelbed 190 cm x 80 cm. Alle kamers hebben gordijnen, leeslampen, inbouwkasten, hangkasten en een spiegel en er is een TV aansluiting in de ouderslaapkamer.


Badkamer:

De badkamer bij de ouderslaapkamer heeft een wastafel met kastelement eronder en plank met spiegel erboven met een kast voor handdoeken en een grote douche 120cm x 90cm en een designradiator voor o.a. de handdoeken.  

De hangende wc is separaat. De badkamer bij de andere slaapkamers heeft een wastafel met  kastelement eronder en plank met spiegel erboven

met een kast voor handdoeken en een douche van 80cm x 80cm.

Reserveren