Zoover Facebook Vind ons leuk op Facebook!

Verkoop

Declik serie

De Déclik serie is in 2013 speciaal ontworpen voor de verhuur. Het design aan de buitenkant is vernieuwend en strak en kan grotendeels naar eigen wens worden samengesteld. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit meerdere kleurcombinaties aangevuld met diverse speelse terrassen naar wens met of zonder afdak en pergola. U kunt hierbij net als bij de andere modelseries kiezen voor een optionele winterisolering met of zonder centrale verwarming. Ook een aansluiting op alternatieve energiebronnen zoals een biogasinstallatie is daarbij mogelijk

TAOS serie

De Taos Serie van Louisiane is de voorloper van de zogeheten 3e generatie mobilhomes. Zij is speciaal ontwikkelt voor de veeleisende gast van tegenwoordig. Het uiterst moderne en strakke design met een volledig houten buitenkant naar keuze afgewerkt met duurzame zogeheten fundermax platen maakt de Taos mobilhome uniek in zijn soort. Daarnaast beschikken alle modellen vanaf 2 slaapkamers over 2 volledige badkamers met eigen wc. Een hotelversie en een model voor minder validen complementeren het volledige gamma. De Taos residentieel is daarbij het absolute wintervaste parade paardje van deze serie.

Vacances serie

De Vacances Serie van Louisiane heeft een specifieke uitstraling van binnen en buiten. Het zijn stuk voor stuk fantastische mobilhomes. Afhankelijk van uw budget of van het camping perceel zelf zult u waarschijnlijk een keuze gaan maken. Diepe en smalle plaatsen vragen bijvoorbeeld eerder om een Corsaire, of een Méditerrannée, camping eigenaren hebben weer een geheel ander doel voor ogen dan een particulier. Conceptueel denken en rentabiliteit zijn daarbij vaak de key factors. Met de Louisiane Vacances serie heeft u een ruime keuze. Daarnaast kunnen we u desgewenst met onze lange ervaring in de campingbranche altijd van een kundig advies voorzien.

Voor meer informatie en of vragen kunt u contact opnemen met:



Mobillux S.a.r.l.

Jos Westerbeke

Verkoop regio Zeeland

1, Kounenhaff

L-9838 Eisenbach

0031-651360048

00352-929464 Tel

00352-929690 Fax

jos@mobillux.lu

www.mobillux.de